Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($feedback, ...$args) in /var/www/vhosts/racunovodstvo-najgo.si/davcnaoaza.si/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12
Računovodske storitve računovodskega servisa – Računovodski servis in davčno svetovanje, davčna oaza, luka godnič

RAČUNOVODSKE STORITVE

Računovodske storitve opravljamo za gospodarske družbe, samostojne podjetnike, druge zasebnike, društva, zasebne zavode in druge pravne osebe zasebnega prava.

Uporaba sodobne informacijske tehnologije nam omogoča pokrivanje območja cele Slovenije. Dokumentacijo prevzemamo po navadni in elektronski pošti, po potrebi pa se oglasimo tudi na sedežu vašega podjetja. Vaše računovodstvo bo vodil preizkušeni računovodja, ki vas bo sproti obveščal o novostih na računovodskem in davčnem področju, s poudarkom na novostih, potrebnih pri vašem poslovanju. Za nujne primere smo dosegljivi tudi med vikendi. S sprejemljivo ceno presežemo vaša pričakovanja, hkrati pa 15 odstotkov prihodkov namenimo za izobraževanje zaposlenih. Za vas imamo sklenjeno tudi zavarovanje poklicne odgovornosti, ki vam omogoča povrnitev stroškov v primeru računovodske napake. Vpisani smo tudi v katalog računovodskih servisov pri Zbornici računovodskih servisov, s čimer se uvrščamo na seznam ustrezno usposobljenih računovodskih servisov.

Svetujemo na vseh davčnih in računovodskih področjih (razen računovodstva za javni sektor). Zavedamo seda je prava informacija v pravem trenutku ključ za dobre poslovne odločitve.

ZAKAJ MI?

Cena računovodskih storitev

od / 39
  • Vključena krajša računovodska in davčna svetovanja, potrebna za nemoteno delovanje
  • V primeru odločitve za zamenjavo z naše strani ne boste utrpeli dodatnih stroškov. Namesto vas bomo poskrbeli tudi za ustrezni prenos dokumentacije.

Preizkušeni računovodja pri Slovenskem inštitutu za revizijo z dodatnimi izkušnjami v reviziji

Samostojni svetovalec za naročnike založbe Verlag Dashőfer

Član sekcije preizkušenih računovodij in delux kluba davkoplačevalcev

Zapri meni