Računovodske storitve računovodskega servisa

Računovodske storitve opravljamo za gospodarske družbe, samostojne podjetnike, druge zasebnike, društva, zasebne zavode in druge pravne osebe zasebnega prava. 

Uporaba sodobne informacijske tehnologije nam omogoča pokrivanje območja cele Slovenije. Dokumentacijo prevzemamo po navadni in elektronski Računovodski servis Davčna oaza - katalogpošti, po potrebi pa se oglasimo tudi na sedežu vašega podjetja. Vaše računovodstvo bo vodil preizkušeni računovodja, ki vas bo sproti obveščal o novostih na računovodskem in davčnem področju, s poudarkom na novostih, potrebnih pri vašem poslovanju. Za nujne primere smo dosegljivi tudi med vikendi. S sprejemljivo ceno presežemo vaša pričakovanja, hkrati pa 15 odstotkov prihodkov namenimo za izobraževanje zaposlenih. Za vas imamo sklenjeno tudi zavarovanje poklicne odgovornosti, ki vam omogoča povrnitev stroškov v primeru računovodske napake. Vpisani smo tudi v katalog računovodskih servisov pri Zbornici računovodskih servisov, s čimer se uvrščamo na seznam ustrezno usposobljenih računovodskih servisov.

Cene računovodskih storitev se gibljejo od 39 EUR naprej. V ceno so vključena tudi krajša računovodska in davčna svetovanja, potrebna za nemoteno poslovanje. V kolikor želite ponudbo računovodskih storitev priporočamo, da izpolnite naslednji obrazec. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi na naslov info@davcnaoaza.si

V primeru odločitve za zamenjavo z naše strani ne boste utrpeli dodatnih stroškov. Namesto vas bomo poskrbeli tudi za ustrezni prenos dokumentacije.

Reference (Luka Godnič):

Objave Luka Godnič:

Preverite tudi prispevek o čedalje večji neurejenosti trga računovodskih storitev!