Redno davčno svetovanje in davčni nasvet

Ponujamo storitev hitri nasvet in redno davčno svetovanje. Hitri nasvet je nasvet, ki zahteva do 50 minut svetovalnega dela in stane 65 EUR. Naročilo nasveta poteka preko elektronske pošte. Odgovor prejmete v pdf obliki, na vašo željo pa vam ga pošljemo tudi na vaš naslov. Ostalo svetovanje se zaračunava pri zahtevnejših vprašanjih oziroma vprašanjih, ki zahtevajo več kot 50 minut svetovalnega dela. Cena za začete pol ure dela je 40 EUR.  

Naš cilj je dolgoročno sodelovanje, zato se v primeru le tega dogovorimo za ugodni mesečni pavšal (pri tem odobrimo popust, odvisen od zakupljenih ur rednega svetovanja). Nekaj nasvetov je brezplačno dostopnih na naslednjem naslovu.

Postopek:

  • Za oddajo povpraševanja priporočamo naslednji kontaktni obrazec, kjer lahko zgornjo mejo plačila določite sami. Seveda se vprašanje lahko zastavi tudi na naslednji elektronski naslov: info@davcnaoaza.si.
  • Po zastavitvi vprašanja boste prejeli predračun.
  • Po plačilu predračuna boste v doglednem času prejeli odgovor in končni račun (v kolikor želite hitro obravnavo, nam lahko pošljete tudi potrdilo o plačilu).

Nismo zavezanci za DDV, zato cenam ni treba prišteti dodatnega davka na dodano vrednost.

Reference (Luka Godnič):

Objave Luka Godnič: